Shower

Magi, stand up, konserter, cirkus och striptease. I Las Vegas finns det nöjen för alla smaker.

Cirque du Soleil

Världens främsta cirkusgrupp, har för tillfället sex stycken shower i Las Vegas. Här finns alltifrån klassisk nycirkus i Ká, till musik-teman med Beatles och Michael Jackson och burleskt, naket i Zumanity. Företaget bakom cirkusen, med 3 500 anställda, sägs tjäna 600 miljoner US dollar årligen på sina shower. Boka i mycket god tid för att få en plats.

Var? MGM Grand, Treasure Island, Mirage, Bellagio och New York-New York.

Cirque du Soleil – Zumanity (New York-New York)

Magi

Magiska shower finns det gott om i Las Vegas. En av världens bästa magiker, David Copperfield, står för de mest spektakulära showerna på Hollywood Theater. Han trollar bort frihetsgudinnan, går genom väggar och flyger över publiken.

Var? MGM Grand

Gratis-show

Masquerade Show in the sky är en av Las Vegas populäraste gratisshower. Den beskrivs bäst som en blandning mellan karnivalen i Rio och paraden Mardi Gras floats i New Orleans. På Rio Hotel kan du också se de lättklädda killarna i Chippendales.

Var? 3700 West Flamingo Road (Rio Hotel)

Världens bästa artister

Las Vegas lockar till sig alla de stora världsartisterna. Pavarotti, Celine Dion och Bette Midler har alla sålt ut föreställningar i staden. Cher och Celine Dion kör spelningar på Caesars Palace (Dion har spelat här i otroliga femton år). På MGM Grand kan du se bland andra Tom Jones, Aerosmith och Lady Gaga.

Tribute shows

 Betyder hyllningsframträdanden till kända artister – detta får du inte missa att gå på. Legends in concert bjuder på uppträdanden från bland andra Elvis, John Lennon, Marilyn Monroe,  Madonna och Michael Jackson.

Var? Lite off-strip, 4570 W Post Rd

Striptease

Striptease-shower och strippklubbar med lättklädda (topless), eller helt nakna (nude), tjejer finns det gott om i Sin city – Syndens stad. Du kan till och med gå en kurs för att själv lära dig att dansa pole-dance.

Stratosphere har topless-shower med vampyrtema.

Folies Bergere (Tropicana) har en av de äldsta stripshowerna i Las Vegas.

Till skillnad från många andra strip-shower så presenteras den på MGM Grand, Crazy Horse Paris, på ett mer konstnärligt sätt med påkostad belysning och glittriga dräkter.

Spearmint Rhino torde vara Las Vegas mest omtalade strippklubb och bjuder på både scen-show och privata lap-dances.

Palmino är Vegas enda Nude strippklubb som även serverar alkohol.